яквпалиуцнслова

Мира Чужая
як впали у ціні слова,
не віддають за них і цента
бо зазвичай лунає лиш брехння ,
а з нею і мелодія прощання
летять на вітер всі слова
і лине хвилею мовчання,
не відриваючи вуста
розкаже щиро про кохання,
покаже сині небеса,
і те про що шепоче мальва ,
які б не були ті слова
та дорого вартує лиш мовчання...