Ти перший

Алла Радзивил
Ти перший, кому я дозволю
знущатись над собою
Не думаючи про наслідки
причини і миттєвості
Ти останній, кого я прийму
у своє лоно
І залишу там, що для інших -
причина заздрості

Ти перший, кому я дозволю
слухати мій голос
у ліжку
І не знати, що відбувається,
стискаючи долоні
на моїх грудях
Ти останній, заради кого
я пізнаю смак
гріховності
Відчуваючи, як в мені
розливається
щось схоже на
агонію.

Ти перший, з ким я собі дозволю
просто сміятися
будучи оголеною
бо тебе я ніколи
не боялася