Хай щасливим буде рiк!

Раиса Андрейчук
В кожний дім колядку ношу,
А за неї гроші прошу!
Не великі - копійочки,
Не боліли, щоби почки!
Всім добра бажаю й миру.
Ковбаси і хліба. Сиру!
І надії, і любові...
Щоб усі були здорові!
Щоб в хліві бичечка мали,
Щоб біди і зла не знали!
Сварок, горя і страждання,
Зрад, печалю, роставання!
Хай живе у домі радість!
Не приходить, довго, старість!
Хай не свариться дружина,
Родить кожна деревина!
Господарю - вірним бути!
Всій сім*ї про біль забути!
Хай погодить і ладнає,
Хай у домі сміх лунає!
Друзів посмішок у свято!
Побажаю сил багато
І порядку у городі...
Наказав достатньо, годі!
Тож, здійсниться хай, що прошу,
Ну, а ви, шукайте гроші!
Хай стачає їх на вік...
Хай щасливим буде рік!