Ода украинскому исламу

Муслим Ибн Аль-Хохол
Ода українському ісламу
(за мотивами віршу Павла Чубинського)

Бісміллях!

Від щирого серця засвідчу,
Що не існує Господа Бога іншого
Аллах-єдиний: і днем, і ніччю
Мухаммед расуль насправді Його

Іншааллах!

Ще не вмерли Халіфату ні слава, ні велич
Ще наш, браття мукалляф, пролунає віри клич
Аллаху Акбар!
Згинуть клятії гяури, як роса на сонці
Зауммуємо ми, маша'Аллах, у святій сторонці

Рух і нафс ми зосередим, щоб здобути баракат
І докажем всім на світі, що єдиним є Аллах

Альхамдуліллах!

Слава Україні - Аллаху слава!!!