Частина а не часть...

Инна Беленськая
Навіщо це тобі? Скажи .
Не можеш ; просто покажи...
Та не чини зовсім бездушно ,
Я вже пізнала дар знущань ,
Солод його на смак відчула ;
Перчить і досі я слабка ,
Рани ще зовсім не згоїлись ,
Ти погляд мій залиш , пішла ,
Хочу побути наодинці ,
Пройтись босоніж, і з ялиці ,
Нарвати срібних колючок -
Так пахне свіжо , це прекрасно ,
Коли завжди в усьому ясно ,
Місце твоє, причину , велич
І ти частина а не часть...
У царстві болю і страждань ,
В кохання світла і турботи ,
Ти маєш місце , знаєш волю ,
Серця його ти маєш дар ...