Посiвальник я маленький

Раиса Андрейчук
Посівальник я маленький...
Не дивіться, що руденький!
Танцювать, співати вмію,
Щей пшениці вам насію!

Набажаю в хлів корову,
Щей в гараж машину нову!
І штанцята, і чоботи,
Друзів, успіх і роботу!

Господарю - розум й сили,
Щоб жінки чужі любили!
Щоб своя не наїзджала -
Вечорами обіймала!

Господарці побажаю -
Хай коханців файних має!
Щоб була ласкава й люба,
Дарував, щоб кожний шубу!

Наказав вам слів немало -
Нарізайте хліб і сало!
Щей горілки наливайте,
Мені грошики давайте!

Мандарини і горішки,
У кульок цукерок трішки!
Рознесу всім людям сміх,
З Новим роком вас усіх!