Чорна душа

Ульяна Подковинская
Про що ти мрієшь?
Що ти хочешь?
Про тишу мрієшь?
Чи грошей хочешь?

Людина заздрістна натура
Ій потрібно одразу все,
Людина зловісна натура
На все пійде через себе.

У такої людини душа зловіща,
Вона вся чорна и гнила,
Одне місце є для неї - ниша,
Такаж зачорнівша и гнила.

Закинути цю нишу в прірву,
На саме дно,або гараздо глибше,
Щоб не було ні краплі світу,
І тільки холод пронзав ії.

Забудь таку людину!
Викини із свого життя!,
Зітри згадки про цю чорну перлину,
Бо у  неї чорна душа.