Бубадин к1вал

Курбансмяли Пирвелиев
Зун дидеди хайи чка,
Аял вахтар фейи чка,
Виридалай к1ени чка,
Бубадин к1вал,бубадин к1вал.

Зун гьамиша дарих я вахъ,
Дустар галаз къугъвай цлахъ,
Ви хьрак т1уьр атирлу фахъ,
Бубадин к1вал,бубадин к1вал.

Аял вахтар вуч хъсан тир?   
Диде-буба чаз масан тир,
Вири мягьле са хизан тир,
Бубадин к1вал,бубадин к1вал.