Ти

Вера Сурикова
Ти даєш менi крила
Легенькi, прозорi.
Я лечу в край далекий
За синєє море.
В край, де щастя
Надовго чомусь поселилось.
В край, де радiсть i диво
Мiж собою зрiднились.
В тiм краю ми з тобою
Так рiдко буваєм.
Той куточок чарiвний
Зветься сонячним раєм.