***

Линард Артюх
Він не питав, коли пішла
закрила двері, два вікна
він був малий, не знав слова
а ти пішла, тебе нема.

акорди музики, та гнів
коли читає вірш він твій
за що, покинула, незнає
добре хоч доля допомагає.

коли пішли не залихайте двері
що можуть привести до вас.