На Рiздво

Вячеслав Романовський
      
Тремтять у небі, миготять
Зірки зимові, сяють рідно.
Прислухайся, вони дзвенять
І кришталево, й дзвонно-мідно.

Із вечора  у срібну ніч
Пливе мелодія і квітне.
У тій освяченій струні
Різдвом Христовим – сила світла.

Сніг ледь порипує. Вогні
В оселі кожній кличуть в гості.
Любов блаженствує! А брості
Її наповнять наші дні.

6.01.2016.