Iз двох зол вибирають менше

Олександр Мачула
Вже котрий час він не сидить в „Оазі“ –
не обминув святкових цих дилем…
Весь світ його замкнувся… в унітазі –
уникнути щоб більш тяжких проблем…

05.01.2016