Cвята вечеря. укр. язык

Пётр Лавренчук
          СВЯТА ВЕЧЕРЯ.

Свята вечеря за українським столом,
Народження Ісуса,- подія значна:
Роди,родини зберуться гуртом,-
Дванадцять страв, та кутя смачна.

Молитва перед новорічним столом,
В кожного свій храм, та дорога до храму!
БОЖЕ! Навчи нас в мирі жити гуртом,
На чотирьох кутах часник,як спогад про маму.

Свята вечеря,заради віри ,добра, миру
Батьківькі поради,слухайте малеча!
Честь тим, хто захищав та захищає волю народу!
Зірка в небі! Це нароодився Ісусик-Предтеча.

Обрядів,календарів,- багато в світі,
Для всіх прийдуть, три празники в гості.
МИ всі Творця неслухняні та слухняні діти-
Молимо ГОспода, за гріхи та добро прощі.

Европейський світ,сприймай нас,які ми є,
Ми недмінно станемо тобі в прогоді,
Господь вчить ,віра та любов,- спасіння твоє і моє
Христос рождається!Кінця не буде в природі.

Христос народився!Для українців,росіян,сябрів,
Кожен з нас прагне миру,достатку та любові,-
Схиляемо голови, перед жетовністю ченців,
ВІРА,ПРАВДА,ДОБРО!- в кожній дії та слові!