Христос...

Марина Белобров
Ось там на небі зіронька засяяла маленька
Ось бачите Христова там душа з Небес іде,
А там у яслях Діва- Марія народжає
І Божого синочка до себе жде...
А десь у дорозі мудреці прямують,
Дари несуть маленькому, щоб вшанувать його,
Бо то по суті Божий Цар прибуде,
Тож люди добрі, славімо його!
Нехай з нарожженням своїм він нам дарує
Здоров`я, щастя, миру і добра
І по життю нас правильно спрямує
На довге та щасливе життя...

ПРИСПІВ:

Христос рождається, славімо!
Христос рождається, молімо!
Марія-Діво, будь же ти свята
І Бережи сина Божого Христа!

Ось і чудо трапилось нарешті
І там у яслах Божий Цар лежить
І янголи кружляють над ним у небі
І нове життя повз нас біжить...
Нехай тепер збуваються надії
І віра у душі завжди живе,
Що будем ми тепер благословенні
І будем кращими ніж такі як є...
Даруй Христос нам життя щасливе
Убережи собою нас від гріха,
Ми Божу матір тепер славімо.
За те спасіння, що дала нам у життя...