Современные украинские колядки. укр. язык

Пётр Лавренчук
Колядуємо,колядуємо,колядуємо,-
Президента та родину з Різдвом вітаємо,
Надія Президенте в новому році на Вас,
Бояр приструніть, бо такий вже час!
Нехай дружина та діти радість Вам приносять,
А українці більшу готівкову масу "косять".
Ми обирали Вас для  ДОСТАТКУ й МИРУ,
За армію, та візи прийміть подяку щиру.
Европейці та росіяни нам брати,
Ісусик допоможе, все звести до спільної мети.