Рiздвяна пiсня

Канареечка
Радісну звістку, світлу новину
Ангельський хор сповістив в ніч святу,
що народилась Божа Дитина!
Слава у вишніх, слава Христу!

У Віфлеємі не у палатах,
а у печері, у яслах простих,
там породила Божая Мати
Ісуса Сина, Господа всіх.

І щоб побачить Світло єдине,
низько вклонитись Йому до землі,
йшли мудреці із дарами своїми
слідом за променем ясним зорі.

Тихо у яслах спить Немовлятко,
Ангельський спів небесами розливсь:
Славимо Бога за те Дитятко!
Радійте, люди! Спас народивсь!