Твоя краса

Лидия Елена
Твоя краса-це безліч сяйва,
Це безліч сотень зірочок,
Що в світ несуть безмежно,
Любов і ласку нам з висот

Твоя краса-це запах квітів,
Це запах миру і тепла,
Що Бог Отець дарує в світі
Для щастя,радості,добра

Твоя краса-це сміх дитячий,
Це щебет ранньої пори,
Що посилає нам до хати,
Любов,надію,віру, повноти

Твоя краса-це вод дзюрчання
В веселці,що переливаються землі,
Це тихий гомін зрання,
Що шепотить росою по траві

Твоя краса-це хрест,Голгофа,
Ісус Христос в терновому вінці,
Спасіння подароване планеті
В любові,величі й красі!