Я вже не вмиваюся дурною посм шкой

Доброго Ранку
Я вже не вмиваюся дурною посмішкой,як було раніше
Життя-це таєме і незрозуміле дійство
Для того,щоб було як краще треба здолати найгірше
А щодо відносин людських, то це - божевільний пристрій

Тепер на настрій вплив має тільки погода...
І ще пару сотень мільйонів різних причин
І знаєш,буває, важлива травневая прохолода
Та зовсім не цікавить що робить у житті

До кого тікати,аби сховатись від шумної зливи?
Від кого іти і до чого у решті прийти?
Такі ось питання дуже в житті важливі,
Та де б на них відповіді знайти?