це нав ть не ж нка

Доброго Ранку
це навіть не жінка, тим паче не дівчина,
просто зіпсований пристрій для трахання.
вже не одним чоловіком помічена
дурна і беспомічна жертва чийогось некохання.

кому ж ви будуте потрібні,такі "облащенні"?
всі ж неодмінно у пошуках принців!
в очікуванні позбулись і цноти, і сорому.бідолашні!
такі точно не мають не цілей, не принципів.

так званні принцеси починають рано та впевненно.
кар'єристки на шляху до професіоналізму!
а за такі навички не ставлять "відмінно"
яку б, ти, дівчинко, не мала харизму.