от i все

Доброго Ранку
дехто досі рахує зірки,
дехто будує пісочні замки,
дехто вірить у різні казки,
а дехто п'є теплу каву замість сніданку.

хтось чекає, а хтось чеканний;
хтось руйнує, а хтось разруйнованний;
хтось бажає, а хтось бажанний;
хтось все лічить, а хтось анульовує.

такі речі в житті просто звичні -
все стає якось дивно та несподіванно.
плани , як малюнки сюрреалістичні -
не завжди перебіжні з надіями