Украинский Гарик 102

Владислав Красса
Український Ґарик 102

За мотивами І. Губермана

Нам незрозумілість ненависна
і подій життєвих асорті.
Навіть в смерті ми шукаєм змісту,
хоч його немає і в житті.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".