Авторський трек Кохаю

Михаил Гаврилюк Украина
1 куплет
------------------------------------------------
Невже ти більше не моя, невже ти розлюбила,
Зачарувала ти мене, подарувала крила,
Подарувала сенс життя, надію на майбутнє,
Ти моя мрія, і життя, ти щастя незабутнє,
---
Я пам’ятаю присмак губ і твій чарівний погляд,
І твою янгольську посмішку, але тепер це спогад,
Тебе я обійняв би міцно, й подивився б в очі,
Поцілував би як в останнє, твої губи дівочі.
---
Стала частиною мене, коханою і рідною,
Як промінь світла в темноті такою необхідною,
Але не завжди цінував тебе як треба,
Може для тебе я ніхто але для мене ти потреба.
---
Часто раділи щастю, бувало що й сварились,
Але в палких обіймах ми завжди мирились,
Ти мене ЧАСТО надихала, була моєю Музою,
Але шкода що ти стала черствою і байдужою.
------
Приспів:
------
"Кохаю" - милішого ще слова я не чув,
"Кохана", смак твоїх губ ще досі не забув,
Тебе кохаю, безтями і безмежно,
Тебе я обійняв би тихо й обережно,
Душа кричить: "Кохаю я тільки тебе,
З тобою я щасливий, з тобою небо голубе,
без тебе в серці морози і тривога"
Але на жаль в тебе інша дорога.
----
2 куплет
В душі я  відчував що ти скоро підеш,
Дорогу до свого серця для Саши прокладеш,
Але я жив надією відчувавши брехню,
І тепер місце в твоєму серці для нього звільню.
----
Я вилікую свої рани, навіть на ноги піднімусь,
При зустрічі з тобою просто посміхнусь,
І я подякую за щирість даровану тобою,
Що була моїм щастям, коханням і сльозою,
----
Що завжди дарувала радість і ділила смуток,
Я думав навіки ти моя і що ти мій здобуток,
І що всією душею вірна ти тільки мені,
І що слово «КОХАЮ», лунає без брехні.
----
В очах твоїх я  бачив то радість, то смуток,
І я відчув що я не той хто треба тобі,
Що я не твоя доля, а ти не мій здобуток,
Тепер кохання живе не в нас а в мені.
----
Приспів:
------
"Кохаю" - милішого ще слова я не чув,
"Кохана", смак твоїх губ ще досі не забув,
Тебе кохаю, безтями і безмежно,
Тебе я обійняв би тихо й обережно,
Душа кричить: "Кохаю я тільки тебе,
З тобою я щасливий, з тобою небо голубе,
без тебе в серці морози і тривога"
Але на жаль в тебе інша дорога.

ЦЕЙ ТРЕК ШУКАЙТЕ МОЇЙ ГРУППІ ВК
https://vk.com/mishon_stihi