Невже не коха ш укр. мова

Михаил Гаврилюк Украина
Невже не кохаєш, бо тільки кричиш,
А вчора теплом ти своїм зігрвала,
Я жар роздуваю а ти все мовчиш,
Ти серце розбите в ладонях тримала.
---
Любов у серці твоєму мабуть згоріла,
Один день радію а інший я плачу,
А тільки недавно вона мене гріла,
Невже потерпів я знову невдачу?
---
Невже ти не ти, тебе ж я кохаю,
І ти мені радість даруєш ввісні,
Тебе я за руку міцно тримаю,
І дивлюсь я в оці твої голубі.
---
Дивлюсь я і бачу то радість то смуток,
Невже я не той хто треба тобі,
Невже ти не доля, невже не здобуток,
Кохання живе не в нас а в мені.