Изьва дорса дзоля пас

Елена Вокуева
Боко мунны  сап ог  мод,
Татчос ниаыс  мен  род,
Сираси  ме ю  дорас,
Кортаси  ме   йоз дорас.
Изьва ю  бокас  ме ас,
Ас  му  вылын  дзоля  пас.
Яг-ваыс мен  нянь  и  сов,
Тан  и  кувнысо  ог  пов.