Забiлiло рiдне мiсто Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Забіліло рідне місто,
Засипає сніг дороги.
На асфальті – справжнє тісто,
Аж викручує геть ноги.

Диркотять-буксують авто.
Водії картають владу:
– Їй би в руки дать лопату...
Ну хоча б для... маскараду...

Та начальники- чинуші
Відчубучують фортелі:
Замість служби – б’ють баклуші               
В Буковелі й Куршавелі.