Каяття

Матрешка Лесная
Тікати звідси якнайдалі
Від суму, смутку й самоти
Туди, куди всі врешті-решт тікають
Від повсякдення суєти...

З бурхливого потоку долі
Чимраз все важче виринать:
В зневірених немає волі,
Спустошеним не обирать...

Забувши все, що сперечалось
Про невідкладність для буття,
Впаду я ниць в мольбі до Бога
Заради плачу каяття!

31/10/2014                alena ostenbaken