Що зве тебе

Инна Беленськая
В очах твоїх від страху біль ,
Понад усе боїшся мрій ,
Часом обходиш стороною ,
А іноді втікаєш знову ;
Боїшся доторкнутися ,
Повірити - що ти один ,
Із тисячів заслужений ,
Кохати все життя її...
Панічно заховався ,
Світла в її очах злякався ,
Вірити в себе ти не хочеш ,
А доля наступає, точит ,
Ночами спати не дає ,
Її імя  з думок не йде,
Час все зломає , підведе ...
Твого від тебе не вкраде ,
Чужого поруч не залише ,
Не муч своїх , не муч себе ,
Іди за тим , що зве тебе.