Привид

Алексей Сонях
Нічний привид, чого ти від мене хочеш?
Досить стоять і так дивно дивитись на мене.
Я не чую тебе, але знаю, ти щось шепочеш.
Скоро буде тут світло денне.

І ти зникнеш, ти завжди зникаєш.
Не сказавши жодного слова.
Невже думаєш ти, що лякаєш?
Не лякає образ, лякає мова.

Я одразу дізнався хто ти.
Погляд хворий, туманні очі.
Так, це я стою навпроти.
І собі щось так тихо шепочу.