Колядка

Александр Тарасенко 3
Щедрівка
***********************
Добрий  вечір, щедрий  вечір..
Опустивсь  землі  на  плечі
З  зорь сріблястих покривало
Мов покров,  над  Світом стало...

Благодаті всім  бажаю
Щедрувати закликаю
Всім   колядникам привіт
Хай  почує їх весь  світ

Хай  колядок  спів  лунає
В  кожну хату завітає
Привітайте  всіх людей
Хто  запрошує гостей

А  в торбинку все, що  дали
Коли ви їм  заспівали
Зустрічаймо  Новий  рік
Пам^ятати  щоб  по вік…

О.А.Тарасенко 
10.01. 2016р