Не вернеш назад...

Мила Леонова
Не вернеш назад тых імгненняў,
Даўно нашы кветкі завялі,
А боль затаілася ў сэрцы,
Не плача яно у адчаі.

Жыву, як загадана лёсам,
Адвечную кнігу чытаю.
Купляю сама сабе кветкі,
Надзеяй сябе суцяшаю.

Такая, напэўна, ўжо доля,-
Адразу ўсё шчасце спазнала.
... Было б каму скардзіцца толькі,
А скаргаў знайшлося б нямала.

Хаваючы сум адзіноты,
Я моўчкі выношу нягоды.
А песню аб нашым каханні
Навее мне ветрык лагодны.