Про лiки вiтчизнянi Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Аптека. Черга. Люд похмурий.
–  А що, – питаю біля каси, –
Оці пігулки та мікстури
Дорожчі навіть за ковбаси?

–  Та це ж не наші вітчизняні, –
Провізор, – не для патріотів.
Нема грошей – беріть говн…ні,
Від них лиш гірко буде в роті…