Корупцiя Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Дід підлестився до баби:
–  Ти – моя настурція…
Та всміхнулась: «Зайві зваби,
Істинна корупція…

Вчора я тебе просила
Нарубати дрів для груби.
Відповів, що зникла сила
І надув на мене губи.

Тож лежи без зайвих рухів,
Зміцнюй нерви, м’язи, тіло,
Викликай на поміч духів,
Віднайди корисне діло…»