Аямады бизни заман

Айшат Кущетерова
Аямады бизни заман, 
Болалмады бизге дарман. 
Эки джюрекде бир джара-
Табылмады сеннге джарар. 

Джазыумед, огъесе, адам 
Киргенмед арагъа, къайдам? 
Алай а, къоймалла бирге, 
Къууанч кюнлеге тюберге. 

Сакъат болса да къанатым, 
Сеннге джетергед муратым. 
Аямаса да чырт заман, 
Джюрек от сууумаз, ийнан.