Мен ти подзвонила

Иван Малеев 2
Мені ти подзвонила
і слізно так просила
щоб я прийшов до тебе
до річки,під вербу.
Тебе я не кохаю
то,що робити маю
чому я повинен
ходити під вербу.
У мене є дівчина
оце і є причина
щоб я до тебе
ніколи не ходив
Тебе я поважаю
і як сестричку маю
і буду завжди поряд
у щасті і в біді.
От же пробачаюсь
і в цей час збираюсь
полинуть до своєї
коханої в саду.