Про футбол

Иван Малеев 2
Футболісти наші мали
велику пдтримку
на трибунах і по місту
фани бушували
Всі кричали і бажали
тонус підіймали
прміальні обіцяли
тільки б не програли.
А на ділі,ми дивились
на гру...збіговисько
по полю бігали,стрибали
на землю валились.
Стільки били у ворота
та не попадали
їм на все це наплювати
а для нас скорбота.
Лиш два рази показали
спасибі Шевченку
що два голи закотив
тому й не рограли.