Перший раз

Иван Малеев 2
В 12 років перший раз
я цілував дівчину
тільки от не зрозумів
я на те причину.
   Бачив дома,тато маму
цілував частенько
і руками,дуже ніжно
обнімав гарненько.
   То ж і я оту дівчину
обнімав як тато
та про те і що,для чого
я не знав багато.