Чай вдвоём

Эдуард Оксин 2
Две птички - синички-
Родные сестрички,
Две птички - синички
Пошли на базар.
Две птички - синички
Купили пшенички,
Две птички - синички
Нашли самовар.
Две птички - синички
При помощи спички,
Две птички - синички
Огонь развели.
Две птички - синички,
Наевшись пшенички,
Две птички - синички
Гоняли чаи.