Сумна погода на душi

Ульяна Шишкина
Йдуть дощі.
Неначе сльози на душі.
Погода, начебто як я,
Сумує по тобі вона.
Як, з глузду з'їхала - сумна,
Сльозами місто залила…
Туманом розум сплутала,
Тебе дощем закутала…
  11/01/15