На свiтанку

Левиа
 Вже зазирає на світанку
Прекрасна вранішня зоря.
Вона чудова у серпанку,
Та де ж лишень її сім,'я?
Де місяць милий,ясноокий?
Чому лишив її одну?
Вона пірна  в небеснім морі
Й чека,самотньо,сивину...