Малятко

Ильяс Велиляев
Чи я колись тобі казав,
Що я ніколи й ні про кого так не дбав.
Чи я тебе ніколи не питав,
Що в тебе на душі.

Невже тебе я не навчав.
Чи може ти не знаєш для чого серце ти у грудях маєш
Немов пухом  білим і теплим
Мене ти прикриваєш.
Дивишся у очі і одразу мене
Ти від землі відриваєш.
Ти  дитина неземна і неймовірна
Дитя ти чисте й джерельно вірне

Моє ти бажане зернятко.
Люблю тебе моє малятко.