Вид з вiкна

Дарья Мозарт
На кухні, серед часів і годин
Я дивлюся, як зірки блищать.
І місяць гуляє один,
І чує - планети кричать...

У двір я дивлюся з вікна
Де тихо стоять у снігу
Дерева, гілками мовлять
Про те, що не можуть кохать