Сен юрюген ёлланы

Расул Макашарипов
СЕН ЮРЮГЕН ЁЛЛАНЫ

Яшав магъа не бермеди?
Гёрдюм тюрлю къолланы, 
Оьбер чагъы сююв берди,
Сен юрюйген ёлланы!

Жизнь чего мне только не дарила
Было много высказано слов
Те дороги по которым ты ходила
Я осыпать розами готов

Магъа берген ол сюювге,
Мен яшавум берер  эдим.
Юрегимни юлкъуп алып,
Савгъат эте гелер эдим...............














Нелер этмес эдим сагъа,
Бизин бирлик язув учун,
Йылларыбыз арек агъа,
Биле яшав гете пучун.

Юлдуз болуп оьрден таба,
Ай шавлагъа мен къарайман.
Неге деген соравларым?
Яратгъангьа мен  сорайман.

Гёзлеримде кёп сувлангъан,
Янгыз гюнлер бир соравсуз.
Бирде башгъа тюгюл болуп,
Къалгъан гичи яш къаравсуз.

                Г.Р.С.11.01.16.г.г.Пыть-ях.
Комментировать11
Поделиться0
Класс69