Чарують гори красотою

Лидия Елена
Природа гір чарує красотою
Мовчазною німою тишиною,
Де зупинили подих свій
Небесні промені у сяйві золотім

Радіє серце величі могутній,
Столітнім букам і дубам
Безмежності Твоїй великій,
За все Господь,що ти даруєш нам

Вершини гір піднявшись в небо
Вдивлялися у чисту далечінь,
Де сонце,місяць ,зорі радо
Несуть хвалу Творцю віків

Ялиць зелених гомін чути
Будили вітер,що заснув.
Він мандрував по всьому світу,
А про спочинок свій забув

Там безліч цвіту горицвіту
Немов маяк серед лісів,
І чистих білих едельвейсів
Дарує мир і спокій всім

Вдивляюсь я у милість Божу,
Де в чистій радості без слів
Несе природа славу Богу
Царю Творцю усіх віків!