Тобi

Альбина Вишнёвая
Це місто займає половину моєї душі,
Інша ж її частіна належить тобі.
Я вдячна тобі за, написані мною, вірші,
Які я тобі присвятила.
Я вдячна за очі наповнені морем,
За душу вкриту товстою бронею,
За те, що ми зустрілися я дякую долі,
Моя любов вічна, як би я не прощалася з нею.
Мої намагання марні,
Ти назавжди в'ївся в моїй голові,
Моя особиста жива примара,
Хоча бачу тебе лише у вісні.
А місто це нагадує мені про тебе,
Мені б забути все це,
Але над нами одне небо,
Тобі належить мое серце.