Розкажи менi, ялинка

Елена Евстратова Донецк
Розкажи мені, ялинка, 
Де з міцним здоров’ям скринька? 
Роздавати щедро буду –
Щоби не хворіли люди!

Розкажи мені, ялинка,   
Де зі щастям повна скринька? 
Я її відкрию хутко –            
Кожен хай щасливим буде!

Розкажи мені, ялинка,
Де з жаданим миром скринька? 
Пригорну я мир до себе
Й відпущу у синє небо!

                09.01.16   
                ДОНЕЦЬК