Люб ть Укра ну, шануйте...

Валентина Пащенко 2
   Любіть Україну, шануйте,
   Лиш все українське купуйте.
   Я згодна із вами у цьому.
   Та що ж я тут бачу по тому?

   Реклама уся та товари
   ЗовсІм не українські стали.
   І де ти ни глянь-подивись
   Слова іноземнії скрізь.

   Де діти навчаються ваші,
   Росію зветЕ чому Раша?
   За мир та за злагоду всі.
   Чому ж до сих пір на війні,

   Що зовсім не зветься війною?
   Нас зве ворогами з тобою!
   Батьки всі у цілому світі
   Однаково плачуть за дітьми!..