Абсолютна любов - найвища сила

Анастасия Головачук
У кожного свій ангел не Землі,
Й часто ангел цей - людина!
Подаруйте ласку своєї долоні
Може й ви для когось єдині?

Й крокодилів лиш не ображайте,
Плачте щиро та й смійтеся вміло!
Митець вміє – абсолютно кохати,
Геній – цінувати любов сизокрилу!

Хай пульсують у такт ті серця гарячі!
Сива правда співа, - всі ми діти козачі!
Хай голубка гуртує свободи насіння
Духу сила хай знищить війни коріння!

Автор: Настя Головачук

06.01.2016