К. Скрябин. Вечная память

Кат Рин
Як жаль тебе
Ти голуб сизокрилий
Пішов від нас невчасно ти
Усі надіі , сподівання , мрііі
Розвіялись тепер як ті думки

Що сповівали мою тяжку душу
Котру не раз уже пронзав цей біль утрат
А як стояла на концерті! Слуха...
Тебе талановитого...життя
Ой, як не справедливе...

І знову сльози на очах ...
Ти був для мене ідеалом чоловіка
Такий то стриманий , смішний і патріот
Для мене це така є мрія
Зустріти от такого от

І не знайду слова я описати
Андрія Кузьменка , Кузьму
Гарного чоловіка , сина , батька
Якого втратили сьогодні тут...