День начинаю с кофе...

Янина Косаковская
***

День починаю з кави… -
З Тобою, що Сонцем поряд! -
З віршів… Слова ласкаві
З римою  бачать зорі…

День починаю з Літа,
З снігу, що в серці тане…-
Бо кожна мить – сюїта! –
Вічністю в серце гляне…

День починаю з Казки,
З Мрії, що стане Світом…-
Вся, як фламенко, без маски –
Чисте звучання Цвіту!..

День починаю з кави…-
Солодко, тепло, співуче…
День починаю з вами!!!
З ранку я балакуча! ;-)