***

Надежда Мишко-Кулиш
А ми вже говоримо літеру «Р».
«Ромашка», «Розетка», «Ракета» і «Рома»
Маленькій Софійці підвладні тепер,
Хизується сміло і друзям й знайомим.

Ричить і ричить впродовж цілого дня
І тато і мама й розумниця-доня
І часом здається, що це тигреня
До нас завітало додому.

В обід у садку забажало дівча
«Рагу», «Рамбутан», «Рафаєлло» й «Різотто»,
І мчить до читальні рецепти вивчати
Із кухні садочка збентежена тьотя.

І все б то й нічого, але «Соколад»
Софієчка теж полюбляє,
От тільки не вміє поставити в ряд,
Підступний язик, коли той заблукає.

©Надія Мишко-Куліш